Servicii

Tehnologie de ultima generatie

Principalul nostru tel este de a va asigura un mediu igienizat, curat si sanatos.

Stim cu totii ca un spatiu curat inseamna in primul rand sanatate, iar mochetele, covoarele, tapiteria si chiar pernele sunt o sursa de microbi, praf si acarieni.

Pentru a pastra curatenia acasa sau la birou, dar si prospetimea aerului din incaperile noastre, mochetele si covoarele necesita o intretinere prin aspirare de cel putin o data pe saptamana, dar si o spalare regulata cu aparate si solutii profesionale.

Firma noastra dispune de cele mai noi tehnologii pentru curatarea covoarelor, mochetelor sau a tapiteriei, iar unul din aceste aparate este aspiratorul Rainbow care a introdus noi standarde pentru curatenie. Acest sistem de curatare foloseste apa pentru a retine mirosurile si praful, permitand sa intre in casa numai aerul curat, „spalat” prin apa. Folosind tehnologia pe inductie magnetica, acest dispozitiv de curatare rezolva cele mai dificile probleme de curatare.

 

De doua ori mai curat
Acest sistem unic de filtrare cu apa capteaza 99.997% din mizeria de uz casnic. Particulele microscopice care mai raman sunt prinse de Filtrul neutralizator HEPA. Aceasta combinatie de filtrare in doua etape elimina aproape 100% din murdarie si contaminanti.

  • Utilitatea sa ne permite sa curatam suprafetele dure cum ar fi podeaua, gresia, peria de podele eliminand murdaria.
  • Murdaria din profunzime poate reduce durata de viata si vitalitatea materialului din care sunt confectionate canapelele dumneavoastra. Peria de tapiterie Rainbow indeparteaza eficient murdarie de pe mobilierul tapitat.

Servicii de aspirare

Va punem la dispozitie servicii profesionale de aspirare, pentru toate nevoile (case, spatii comerciale, birouri, hoteluri, gradinite etc). Indiferent ca este vorba despre locuinta dumneavoastra, afacerea pe care o conduceti sau orice alt tip de spatiu, venim in ajutorul dumneavoastra pentru a va crea tot confortul de care aveti nevoie.

Pentru o curatenie impecabile nu este nevoie decat sa ne contactati.

Servicii de curatare, spalare

Desi nu constientizam, in fiecare zi gazduim in casa milioane de acarieni care se ascund in diferite colturi ale acesteia. Acestia pot duce la declansarea unor  alergii care ne pot pune sanatatea in pericol.

Din cauza contactului cu alergenii din casa, putem suferi probleme de sanatate precum rinita, dermatita sau astm alergic. Petele si mirosurile neplacute datorate animalelor, umiditatii sau fumului de tigara le vom indeparta cu ajutorul produselor noastre profesionale.

Sistemul Aquamate indeparteaza usor petele ce nu pot fi aspirate, cauzate de grasimi, uleiuri, scurgeri sau cele facute de animalele de companie.

Curata, reconditioneaza si dezodorizeaza covoarele.

Sistemul foloseste apa si o solutie speciala de curatare ca sa patrunda adanc in fibrele textile sa le spele si sa le clateasca.

 

Curatare scaune

Curatare fotolii

Curatare canapele

Curatare saltele

Curatare covoare

Curatare mochete

Servicii de curatare perne

Drumul tau catre somn, trece prin mana noastra!

Pernele adună de-a lungul timpului, praf, piele moarta si transpiratie care duc la dezvoltarea microbilor si a acarienilor responsabili de probleme respiratorii, alergii si de probleme la nivelul pielii, de asemenea acestea pot capata in timp un miros neobisnuit si neplacut. Sistemul Rainbow de scuturare perne indeparteaza aerul cu praf si mirosul din perne, lasandu-le igienizate si curate.